Den oberoende provningsarrangören”                                                             © 2010 - Vinprovningsgruppen

Vinprovningsgruppen

Vinprovningsgruppen är en oberoende provningsarrangör så tillvida att vi inte är en importör, utan är helt olåst i valet av drycker till våra provningstillfällen.

Vinprovningsgruppen startade som ett vinsällskap och har funnits sedan 2002, där vi träffas regelbundet för att ha olika vinprovningsteman, äta god mat och socialisera med varandra! Tyngdpunkten ligger på rödvin, men vi har även provat vitt vin och en hel del champagne.

Vid sidan av själva vinsällskapet så anordnar vinprovningsgruppen provningar på bl. a företagsjippon, kickoffer, svensexor, möhippor o dyl. Förutom rödvin, vitvin och champagne håller vi även cognac, whisky och cigarrprovningar.

På dessa sidor kan du ta del av resultaten kring samtliga sällskapets provningar samt en del övriga provningar. Du kan även boka en egen provning i våran regi.

 

Samtliga provningar är så kallade halvblinda provningar, dvs. deltagarna vet vilka viner som ska provas, men inte i vilken ordning.

 

Mycket nöje! - Vinprovningsgruppen

 

 

 

Tecknad bild: Vinglas samt druvor.

VINPROVNINGSGRUPPEN

Kontakta oss:

 

Epost: kontakt@vinprovningsgruppen.se

Epost: offert@vinprovningsgruppen.se

Tel: 070-609 66 61

Web: www.vinprov.se

Mikael Wiklund - Ansvarig provningsledare